3-vær. andelsbolig til salg Kbh V

Angiv samlet pris, månedlig boligafgift m.v., beliggenhed, overtagelsesdato og kontaktoplysninger. I e-mailadresser anvendes * istedet for @ for at undgå spam fra robotter.

3-vær. andelsbolig til salg Kbh V

Indlægaf Simons » 12/10/2009 18:56

København V: 3 vær. , 71 m2, Månedlig ydelse kr 3988, Lækker 3-værelses - god som delelejlighed eller til ungt par med børn på vej.

Lejligheden:
Beliggende i førstesals højde med entre, en stor stue og 2 værelser som ligger i hver sin ende af lejligheden. God rumfordeling uden spildplads. Nyere køkken og gulve i hele lejligheden. Desuden flisebadeværelse. Komfur, køleskab og vaskemaskine følger med. Beliggende på hjørnet af Istedgade og Saxogade.

Andelsboligforeningen:
Særdeles fornuftig forening, som kun har en gæld på lidt under 5 mill. i fastforrentede 3-4% lån med store afdrag. Foreningen er gældsfri om få år, (i 2011-12), hvorefter den månedlige ydelse formentlig sættes væsentlig ned. Kom gerne forbi og se årsregnskabet.

Foreningen består af 49 andelshavere og har desuden 4 erhverslejemål, et fælles festlokale og et værksted. I gården er et større grønt område med mulighed for solbadning og til at børn kan lege, samt cykelskur.

Godt køb, sælges billigt
Pris kr. 865.000

Skriv en personlig besked, hvis du er interesseret. Lejligheden tilhører min bror, men han bor i jylland, så jeg har lovet at fremvise den til interesserede.
Simons
Novice på vej frem
Novice på vej frem
 
Indlæg: 31
Tilmeldt: 13/03/2007 14:20

Tilbage til Andelsbolig til salg

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst

cron