Velholdt andel, 132 kvm, 4 værelser, Kbh. S, lav boligafgift

Angiv samlet pris, månedlig boligafgift m.v., beliggenhed, overtagelsesdato og kontaktoplysninger. I e-mailadresser anvendes * istedet for @ for at undgå spam fra robotter.

Velholdt andel, 132 kvm, 4 værelser, Kbh. S, lav boligafgift

Indlægaf stinejacobsen » 12/01/2010 00:37

132 kvm, først på Amagerbrogade, 3 stuer en suite og soveværelse, andelspris 1.433.804 kr., månedlig boligafgift 3661 kr. + forbrug

Lejligheden ligger i krydset mellem Amagerbrogade og Frankrigsgade centralt på Amager med kun 5 minutters gang til Amagercenteret og Amagerbro metrostation og ca. et kvarters gang til Amager Strandpark og Amager Fælled. Der er dagligvarebutikker (Irma, Føtex, Kvickly, Netto og Fakta), caféer, restauranter, gode vuggestuer og børnehaver, skoler, bibliotek og Amagerbrogades handelsliv i gåafstand.

Lejligheden ligger på 1. sal i en charmerende ejendom fra 1898, som ejes af en stor, velfungerende andelsforening, hvor der er god økonomi (der har ikke været huslejestigninger i 11 år) og generelt styr på tingene. Andelsforeningen råder over hele tre lukkede gårde (alle totalt lukkede ud mod Amagerbrogade), hvor cykler og barne-/klapvogne kan parkeres. Den ene gård er meget stor og er indrettet med plæner, bede, grillpladser, havemøbler og en stor, fin legeplads med gynger, legehus, sandkasse, rutchebane osv.

Lejligheden er på 132 kvm og er velholdt. Der er tre stuer en suite med nyafhøvlede, hvidpigmenterede gulve (originale planker), og den ene stue har en karnap. Der er bred døråbning med fyldingsskydedør imellem hver stue. Lejlighedens øvrige døre er alle hvidmalede fyldingsdøre i træ. Der er et stort soveværelse med afhøvlede ludbehandlede gulve og en stor skabsvæg. Der er original stuk i alle stuer. Der er spisekøkken med plads til 2-4 personer, inventaret i køkkenet er i lyst træ med metalgreb og fra 1991, men stadig funktionelt og i udmærket stand. Der er separat toilet og badeværelse. På badeværelset findes ud over bruser vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden hører et loftsrum.
Andelsprisen er 1.433.804 kr. Dertil kommer et mindre beløb for forbedringer (16.688 kr.) og løsøre (13.165 kr.). Den månedlige boligafgift er 3661 kr., dertil kommer forbrug (for vores vedkommende: 288 kr. for kabelTV samt 770 kr. for varme pr måned).

Lejlighedens tre stuer er meget lyse, da genboen ligger ret langt væk og således ikke skygger.

Det er tilladt at holde husdyr.

For børnefamilier er det også værd at nævne, at lejligheden ligger over et par forretninger (frisør samt isenkræmmer) – ungerne kan således godt larme på plankegulvene uden at man skal frygte at det forstyrrer underboen!

Er du interesseret i lejligheden, kan vi kontaktes på telefon 35 24 11 72/23 27 21 52/24 81 56 11 eller på e-mail stj@life.ku.dk.
stinejacobsen
Bruger
Bruger
 
Indlæg: 1
Tilmeldt: 11/01/2010 11:31

Tilbage til Andelsbolig til salg

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster